top of page

Hi Beauty :)

Jouw huid, Jouw visite kaartje, het geen wat jou laat stralen!
Of is jouw huid juist iets wat je onzeker maakt? Daar kunnen we zeker wat aan doen om jouw huid weer te laten stralen! Ik heb verschillende behandelingen samengesteld voor verschillende huidproblemen. 

Je eerste afspraak…
Op de Hoofdstraat 107 zit mijn salon gevestigd. Je kan hier gratis parkeren op het pad ernaast en dan kan je bij de voordeur naar binnen. Bij aankomst hebben we een intake van ongeveer 15 minuten. Hierin gaan we al jouw huidwensen bespreken.

Heb je bepaalde dingen die je wilt verbeteren? Wat is jouw voorgeschiedenis? Welke producten gebruik je en welke producten/ ingrediënten adviseer ik? Heb je allergieën/ medicijnen? We gaan naar je huid kijken en stukje voor stukje bekijken wat je mooi en minder mooi vind. Van het behandelen van een droge huid, acne, fijne lijntjes tot het verfijnen van de porie structuur, alles is mogelijk!

Ik heb alle behandelingen samengesteld met het echte wellness gevoel en effectieve huidverbetering. Zo is het niet alleen voor een stralende huid maar ook even dat echte me-time momentje. Tijdens de behandeling staat er lekkere stoelverwarming aan en krijg je te maken met verschillende aroma’s die helpen om te ontspannen. Ook krijg je een verwarmde reiniging en masker en maken we gebruik van verschillende massages voor optimale ontspanning.

Na de afspraak gaan we een kijkje nemen naar welke producten en ingrediënten jouw huid naar een hoger level gaan tillen en gaan we kijken naar welke vervolg behandeling geschikt is voor jou!

Hieronder staan onze behandelingen, neem gerust een kijkje en mocht je er niet uit komen dan kan je mij altijd een berichtje sturen!

Er jong en stralend uitzien, dat willen we allemaal! Maar weet jij hoe je er voor zorgt dat jouw huid er zo jong mogelijk uit blijft zien? Waar moet je op letten om huidveroudering tegen te gaan? Enz.

gouden bladen cenzaa_edited.jpg

Rebalance You Skin

Is jouw huid wel in balans? Een huid die uit balans is kan onzuiverheden krijgen en zelfs hardnekkige acne. Wil jij weer een mooie egale huid zonder onzuiverheden en littekens?

stock afbeelding cenzaa 3.jpg

Cenzaa Discovery Treatment

Gelijk starten met een complete set naar huidverbetering met het Sterk Huidverbeterende merk Cenzaa? Dat kan!

Bij de Discovery Treatment krijg je een startpakket met  7 producten.

Dry Skin Treatment

Een trekkerige of schilverende huid kan heel vervelend zijn zeker rond deze tijd van het jaar. 

Een droge/vochtarme huid kan ook zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. Wil je dat voorkomen? 

stock afbeelding cenzaa 2.jpg

Mini Cleansing Facial

Heeft jouw huid even een snelle boost nodig?

Dan is deze behandeling iets voor jou!
Deze behandeling is zonder massages enkel gericht op een snelle boost geven aan je huid!

stock afbeelding cenzaa.jpg

New Treatment Coming Soon

Coming Soon...

black-marble-patterned-texture-background-marble-thailand-abstract-natural-marble-black-wh
pexels-jill-burrow-6402532.jpg
bottom of page