Over NONON

Bijgewerkt op: 2 aug. 2018
Bij salon MOOI werken we met het prachtige make-up merk NONON. NONON staat voor no nonsense dit houdt in dat er geen chemische middelen in zitten. Het is een make-uplijn van 100% natuurlijke minerale producten.


Minerale make-up is niets meer dan wat de naam zegt, het bestaat uit pure natuurlijke mineralen. Het is vrij van ingrediënten zoals parfum, alcohol en conserveringsmiddelen. Door de afwezigheid van deze producten is er minder kans op irritaties op de huid want dat komt zelden voor bij minerale make-up. Door de fijne structuur van de minerale make-up voelt het niet alsof er een plakkaat op je gezicht zit en het sluit de poriën niet af.


De producten zijn van een zeer hoge kwaliteit en zijn eerlijk voor mens, dier en milieu! Ook is het verzorgend en voedend voor de huid dus zeker in combinatie met een behandeling bij Salon MOOI ga je met een stralende huid met een prachtige make-up weg.


Wil je weten hoe de make-up aanvoelt en hoe je het kan gebruiken? Neem dan contact met me op en kom de prachtige make-up van NONON testen.
30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven