top of page

Feestdagen Wishlist

De feestdagen komen er weer aan en het blijft ieder jaar wil lastig om een lijstje te maken met dingen die je graag wil geven/krijgen. Daarom heb ik een wishlist gemaakt met leuke producten te verkrijgen in onze salon.


Het is winter en dit doet ook vaak veel met je huid. Je huid word vaak droger en moet daarom meer gevoed worden. Daarvoor hebben wij de mooie producten van de VATA lijn voor de normale tot droge huid. Je kan kiezen voor een reiniginsset met een milk, tonic en een dagcrème of je geeft een gezichtsmasker om het uit te proberen. Ook hebben we en uitgebreide set met een milk, tonic, dagcrème, nachtcrème en een masker. Deze is te verkrijgen van de VATA, PITTA en KAPHA lijn.


Milk €21,75 Tonic €21,75 Dagcrème €41,50 Nachtcrème €41,50 Masker €4,30Ook is het met de feestdagen vaak leuk om mooie make-up op te hebben wat lang mooi blijft zitten. Wij hebben het prachtige merk NONON in onze salon wat ook 100% natuurlijk is en mooi vervaagd met de huid voor een natuurlijke uitstraling. We hebben een Basis Huid Make-up setje voor met een primer, 2 consealers (geel, rood of groen), foundation en een gratis kabuki kwast om de make-up mee aan te brengen. Ook heeft NONON hele mooie oogschaduwen met een mooie glans en lichte glitter erin. We hebben hier ook verschillende kleuren van.


Basis Huid Make-upset €79,95 Oogschaduw € 19,95Mater Natura is een nieuw merk die we nu ook in de salon verkopen en hier hebben we ook verschillende producten van voor uw haar en lichaam. Zo hebben we fijne haarmaskers en shampoos maar bijvoorbeeld ook showergel en een fijne bodylotion van Lakshmi.


Haarmasker €12,90 Shampoo €9,90 Showergel €11,50 Bodylotion €32,00
Maar wat vooral ook heel leuk is om te geven en om te krijgen is een cadeaubon van Salon MOOI die voor zowel behandelingen als producten te gebruiken zijn.

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page