top of page

Over Marissa...

Mijn naam is Marissa van Straaten en ik ben troste eigenaresse van Salon Mooi in Bovenkarspel! 1 Augustus 2018 ben ik gestart met mijn salon en ben ik begonnen met het specialiseren in Russian Volume wimperextentions, gelnagels en holitische huidverbeterende gezichtsbehandelingen. 

Ik ben beginnen met het idee dat ik het echte wellness gevoel wil combineren met mooie resultaten, want ja wie neemt er in deze gehaaste tijd nou echt nog even een moment voor zichzelf? Daar wou ik een verandering in maken en daarom zorg ik dat elk bezoek aan Salon Mooi Bovenkarspel een echt ontspanningsmomentje word!

Ik ben continu bezig met trainingen zodat ik er zeker van ben dat ik de allerhoogste kwaliteit kan aanbieden op het gebied van huidverbetering, wimperextentions en nagels. Ik kan dan nu ook met trots zeggen dat ik een echte specialist ben in de beautybranche!

Bij mij kan je in de salon terecht voor elke behandelingen van huidverbeterende behandelingen tot nagels tot wimpers! Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten in mijn salon!

thumbnail_TS VIP DAG marissa v straater.jpg

Over Judith...

Mijn naam is Judith van Straaten en ik ben sinds september 2021 de trotse mede eigenaresse van Schoonheidssalon Mooi.

Na jarenlang een baan in de commerciële dienstverlening te hebben gehad, heb ik de keuze gemaakt om het roer om te gooien. Ik heb in 2018 mijn opleiding schoonheidsspecialiste met succes afgerond en merk dat mijn hart helemaal ligt bij het werken als schoonheidsspecialiste!

Ik haal er veel voldoening uit om mijn klanten in deze drukke tijden, waarin men tijd en aandacht voor zichzelf vaak op de laatste plaats zet, een moment van rust en ontspanning te bieden, waarbij ook nog eens gewerkt wordt aan een betere huidconditie!

 

Onze topper Judith neemt momenteel geen nieuwe klanten aan.

foto judith.jpg
bottom of page