thumbnail_IMG_2664 - kopie.jpg

Over Marissa

"Huidverbetering staat bij mij voorop! 
Niemand hoeft onzeker te zijn over zijn/haar huid en ik help jullie graag naar jullie droomhuid!"

Mijn naam is Marissa van Straaten en ik ben mijn salon begonnen vanuit grote passie voor skincare, nagels en wimperextentions.
Op 1 augustus 2018 opende ik de deuren van Salon Mooi by Marissa. Ik begon met Holistische gezichtsbehandelingen omdat ik graag iedere klant dan ontspanmomentje voor zichzelf gun. Nu ben ik steeds meer aan het bijleren en doe ik continu cursussen om niet alleen dat ontspanmomentje te creëren maar ook om je huid zo mooi en stralend mogelijk te maken zelfs al je huidproblemen heb zoals pigmentatie, acne, droge/eczeem huid of beginnende rimpeltjes.

Je kunt mij of mijn salon ook kennen van meerdere advertentie in De Streker waar ik meer heb verteld over mijn salon en acties in heb gezet.

Ik heb verschillende cursussen en opleidingen gehad zoals:
- allround nagelstyliste
- one by one wimperextentions
-Russian volume wimperextentions
-allround schoonheidsspecialiste
-facial cupping/ anti age begandeling
-Lakshmi beauty concept training
-Lakshmi waxing
-Cenzaa huidspecialist
-Babyboom nagels bij Alina Hoyo
-Henna wenkbrauwen
- Lash lift

En oktober 20202 ga ik trainingen doen voor bindweefselmassage in het gezicht en dermapeelings.

 

Zelf heb ik een extreem droge huid tot exceem aan toe. Mijn gezicht zat vol me rode (soms zelfd paarse) vlekken omdat het zo droog was. Hier wou ik graag van af en ik wou echt producten in mijn salon gaan gebruiken die huidproblemen echt duidelijk kunnen verminderen. Zelf merkte ik dat toen ik de Cenzaa producten begon te gebruiken mijn huid weer helemaal rustig werd. Later begon ik het te combineren met een anders merk en toen kreeg ik het maximale resultaat! Mijn huid doet geen pijn meer er is mooi egaal met een lichte glow. Ik kan jullie ook vertellen dat het merk dat ik er bij ben gaan gebruiken ook zeer binnenkort bij mij in de salon erbij gaat komen zodat ik deze 2 prachtige merken kan gaan combineren!

Doordat ik zelf nu zo blij ben met mij huid wil ik iedereen die onzeker is over zijn of haar huid helpen naar hun droomhuid.

Heb jij een huidprobleem en wil je hier graag wat aan doen?
Neem dan even een kijkje bij het aanbod voor gezichtsbehandelingen of kom langs voor gratis huidadvies zodat we samen een behandelplan kunnen opstellen.