Huidverbetering

Bij schoonheidssalon MOOI ben je zeker geen nummertje! We geven iedere klant alle aandacht die hij of zij nodig heeft om hem of haar  zo goed mogelijk in de watten te leggen.

Is grote doel is om iedereen zich zelfverzekerd te laten voelen met hun huid!

Herken je dat, dat je niet zonder make-up naar buiten wilt omdat je je niet fijn voelt bij hoe je huid eruit ziet?
Dit is helemaal niet nodig! Ik wil jullie daarom graag helpen naar jullie droomhuid.
Daarom werk ik met de prachtige producten van Cenzaa die er niet alleen voor zorgen dat je huidproblemen verminderen/weg gaan maar ze zorgen er ook voor dat je een stralende zijdezachte huid krijgt met een prachtige glow!

Ben je benieuwd naar de behandelingen die ik geef? Kijk dan hier beneden voor de verschillende huidverbeterende behandelingen.  ​
 

foto streker 2.jpg
cenzaa kast.jpg

Discovery Treatment

Wil jij jouw huid verbeteren maar weet je niet waar je moet beginnen?

Dan is dit de perfecte behandeling voor jou!
Bij de Discovery Treatment hebben we een uitgebreid intake gesprek waarbij ik ga kijken wat jouw huidconditie is en hoe we deze kunnen gaan behandelen of hoe jij het beste jouw huid kan onderhouden zodat deze in een prachtige staat blijft. 

50% van de huidverbetering gebeurt thuis door goede producten te gebruiken en 50% door  behandelingen bij mij in de salon. 

Daarom bevat de Discovery Treatment ook de prachtige Discovery Kit waar 7 mini producten in zitten die je ruim een maand kunt gebruiken om kennis te maken met Cenzaa. De Discovery Kit bevat een reiniging, een mist, een dieptereiniging, serum, 24u crème en een SPF. Dit is het totaalpakket naar huidverbetering en deze stellen we helemaal af op jouw huid.

De behandeling zelf bevat een reiniging, een dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, een korte massage en naverzorging met een serum, crème en zonnebescherming.

De Discovery Treatment en de Discovery Kit hebben samen een waarde van €150,- maar is eenmalig in te boeken voor €100,-!

thumbnail_IMG_2674.jpg

Wellness Treatment

Echt even een ontspanmomentje nodig?

Dan is de Wellness Treatment iets voor jou!

Terwijl jij weer even lekker kunt ontspannen, geef ik ondertussen je huid een echte boost.

De behandeling start ik met een schouder- en nekmassage. Verder bevat de behandeling een oppervlaktereiniging, een dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, een uitgebreide gezichtsmassage, een masker, serum, 24u crème en zonnebescherming. 

Dus heb jij even een momentje voor jezelf nodig? Plan dan nu de Wellness Treatment in voor €60,-

Anti Age Treatment

Begin jij al rimpeltjes te krijgen of wil je de rimpels in de gezicht verminderen?

Dan is de Anti Age Treatment zeker iets voor jou!

Bij de Anti Age Treatment zit een uitgebreide reiniging, onzuiverheden weghalen en wenkbrauwen epileren maar om nog meer op de huidverjonging te werken zit er een cupping gezichtsmassage, een anti age ampul en een peel-off anti age masker die de collageen aanmaak stimuleren waardoor je huid weer mooi stevig word en de kleine lijntjes al duidelijk zullen verminderen. 

Natuurlijk zit bij deze behandeling een uitgebreide huidanalyse en een huidadvies.

Wil jij graag huidveroudering tegen gaan? Plan dan nu de Anti Age Treatment in voot €75,-!

thumbnail_IMG_2660 - kopie.jpg

Cleansing Treatment

Wil jij je huid even een echte boost geven en gelijk je wenkbrauwen even  bijwerken?

Dan is de Cleansing Treatment iets voor jou!

De behandeling bevat een oppervlakte reiniging, een diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen shapen, serum, 24u crème en natuurlijk een zonnebescherming. 

Plan de Cleansing Treaatment nu in voor €42,50