top of page

Hi Beauty :)

Verzorgde handen doen veel met je gemoedstand. Vaak voel je je zelfverzekerder en vrouwelijk en wie wilt dat nou niet! 😉

Je eerste afspraak…
Op de Hoofdstraat 107 zit mijn salon gevestigd. Je kan hier gratis parkeren op het pad ernaast en dan kan je bij de voordeur naar binnen.

Voordat we beginnen krijg je een heerlijk kopje cappuccino, thee of fris en kunnen we starten met de intake. Ja je leest het goed, ik doe voordat we beginnen altijd een intake! Ik vind het belangrijk om je ervaringen met kunstnagels te weten, om te weten wat je wensen zijn en waarom je dit wilt. Ik wil de perfecte look creëren precies zoals jij dat wilt dus daarom wil ik dit goed bespreken voordat we van start gaan.
Wil je korte nagels of lange nagels? Welke vorm vind je mooi en welke vorm zou het beste bij jouw nagels/handen passen? Wil je eventueel iets met nailart, zo ja heb je wat voorbeelden van wat je leuk lijkt? Wil je graag een strakke gelakte look, een french manicure of helemaal nude kwa kleur? Dit zijn alle dingen wie we van te voren bespreken!
Zo ben je er 100% zeker van de we een look maken die bij de past!

Afhankelijk van de behandeling die je kiest gaan we verder.

Bij elke nagel behandeling voer in een combi manicure uit. Dit zorgt ervoor dat de huid rond de nagels helemaal gepolijst word en ik haal overtollige huid/velletjes weg voor een mooi zacht en strak resultaat. Dit gebeurd zowel bij de nieuwe sets als bij de opvulbehandelingen!

Lees hieronder verder over de soorten behandelingen die er zijn om te ontdekken welke het beste bij jou past!

Natural Nail Treatment

Deze behandeling is perfect als je gaat voor een natuurlijke en korte look en graag je eigen nagels wilt versterken! Bij de natural nail treatment (ook wel biab genoemd) gebruik ik een flexibele gel die ik op de natuurlijk nagels plaats. Door de flexibiliteit ven dit product krijg je geen lifting in het product en durf ik te garanderen dat het kunstproduct niet zomaar loslaat.


Ik doe dit met een uitgebreide manicure en je kan kiezen voor een van de nude biab kleuren of je kan ervoor kiezen om daar nog gellak of nail art op te doen.

Deze behandeling is ook perfect voor nagelbijters om dit af te leren!

Voor het maken van een afspraak ga je naar het kopje nagels bij de knop hieronder en kies je hier voor Natural Nail Treatment (BIAB).

Let op: Wil je gellak, french, babyboom of nail art? Voeg dan een van de extra's toe.

color french biab.jpg
gellak rood.jpg

Perfect Polish Treatment

Deze behandeling is perfect als je van jezelf sterke nagels hebt en enkel een mooie kleur op de nagels wilt die weken mooi blijft zitten.

 

Bij deze behandeling doe ik een uitgebreide manicure, breng ik een basecoat aan om de natuurlijke nagels te beschermen van de kleur en wat zorgt voor de perfecte aanhechting, daarna plaats ik 2 of 3 laagjes van de kleur naar keuze en een topcoat die de nagels weken lang laat shinen! 😊


Let op dit is enkel het aanbrengen van de kleur, dus geen versteviging van de nagels!

Plan hiervoor een afspraak in via de knop hieronder onder het kopje '"nagels" en kies voor de behandeling Perfect Polish Nieuw (gellak).

Wil jij graag french manicure of nail art? Voeg dan een van de extra's toe.

Long Nail Treatment

Deze behandeling is perfect voor de gene die houden van lange nagels. Bij deze behandeling verleng ik de natuurlijke nagels en maak ik deze in de vorm naar keuze. Wil je gaan voor een mooie classy lange look dan is dit wat voor jou! Deze behandeling is zonder gellak, deze kan je wel toevoegen via de Adds. Als je een nude kleur wilt hoef je geen gellak toe te voegen.

Na de intake ga ik starten met een uitgebreide manicure en ga ik de sjablonen plaatsen waar ik de nagels op ga verlengen. Dit doe ik met een hele stevige gel die niet breekt en lift van de nagels die tot wel 4 weken voor een mooi glanzend resultaat zorgt. Na maximaal 4 weken raad ik je wel aan om de nagels op te vullen.

Je kan voor deze behandeling een  afspraak inplannen via de knop hieronder onder het kopje “nagels” en kies dan voor de behandeling Long Nail Treatment.

Wil jij graag french manicure, gellak of nail art? Voeg dan een van de extra's toe.

verlenging lang zwart.jpg
bottom of page