top of page

Wimpers

Mooie wimpers, wie wilt dat nou niet? 😉

Al jaren heb ik mij gespecialiseerd in het zetten van wimperextentions en ik kan je hoge kwaliteit garanderen!

Russian Volume

Deze behandeling is perfect geschikt als je de extentions iets voller of eventueel langer wilt als je natuurlijke wimpers. Veel klanten denken vaak dat dit de grote zwarte plaketen boven de ogen zijn maar dat is zeker niet waar! Ik heb me gespecialiseerd in het creëren van een zo natuurlijk mogelijke look die er toch mooi vol uit ziet. Het laat de ogen echt stralen!


Ik kan 2D tot 6D extentions plaatsen op de natuurlijke wimpers. Dit houdt in dat ik een waaier plaats van 2 tot 6 extentions per natuurlijke wimper. Deze extentions zijn echt super dun zodat ze niet te zwaar worden voor de natuurlijke wimpers. De look maak ik natuurlijk helemaal op maat naar jouw wensen!

Als je denkt dat de Russian volume het beste bij je past kan je op de knop hieronder klikken en kan je bij wimpers de nieuwe set Russian Volume inplannen. Let op onder de categorie "Wimpers" staan nog extra’s die je bij een afspraak kan inplannen zoals het shapen van de wenkbrauwen zodat de look helemaal compleet is. De Extra's zijn met een kleine korting in vergelijking met wanneer je deze afspraken los inplant.

one by one.jpg
russian volume.jpg

One by One

Deze behandeling is perfect als je echt van een hele natuurlijke look houdt. Met one by one wimperextentions kan ik de wimpers verlengen en een andere krul geven. Het word niet voller dan de natuurlijke wimpers waardoor het heel natuurlijk staat. Je krijgt hier wel een mooie open blik van!

Per natuurlijke wimper plaats ik één extention. Deze extentions zijn iets dikker dan de volume extentions zodat het evengoed iets voller lijkt.

Als je denkt dat de one by one extentions het beste bij je passen kan je op de knop hieronder klikken en kan je bij wimpers de nieuwe set One by One inplannen. Let op onder de categorie "Wimpers" staan nog extra’s die je bij een afspraak kan inplannen zoals het shapen van de wenkbrauwen zodat de look helemaal compleet is. De Extra's zijn met een kleine korting in vergelijking met wanneer je deze afspraken los inplant.

bottom of page