top of page
Rough Surface
Black Background

Over Cenzaa...

Hoe zorgt u voor structurele verbetering van uw huid. Die vraag heeft u zichzelf waarschijnlijk wel eens gesteld, want een stralende gezonde huid? Dat wil toch iedereen!

 

Om dit doel te bereiken, heeft Salon Mooi gekozen om te werken met het mooie merk Cenzaa.

Cenzaa is een 100% Nederlands merk, met een uitgebreid assortiment hoogwaardige, cosmedische producten. De produkten bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatie ontwikkelingen.

Cenzaa betekent zijde en die naam is niet zomaar gekozen. Als u Cenzaa ervaart, zult u begrijpen waar deze naam vandaan komt: de prachtige, zijdezachte structuren van de producten versmelten met uw huid en deze zal zijdezacht aanvoelen!

Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn!

Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6 stappenplan ontwikkeld. Met dit 6 stappenplan weet u precies welk product u wanneer moet gebruiken en hoeveel tijd u aan uw huid moet besteden om deze zo jong en mooi mogelijk te houden.

Black Marble
afbeelding website 2.jpg
Het 6 stappenplan:

Stap 1:  Reiniging

De Cenzaa reinigingsproducten gebruikt u ’s ochtends en ’s avonds en hebben een voedende, huidverbeterende, antioxidantieve en beschermende werking. Na de reiniging is het tijd voor het belangrijkste ritueel: de lotion. Een lotion verwijdert de laatste vuilrestjes, herstelt de pH-waarde van de huid en sluit de poriën. Alle Cenzaa lotions zorgen ervoor dat kostbare werkstoffen, cosmeceuticals, in de serums en crèmes dieper de huid in getransporteerd worden.

Stap 2: Dieptereiniging

Naast de dagelijkse reiniging van de huid, is het van belang om één tot drie keer per week een dieptereiniging toe te passen. Zo worden dode huidcellen en onzuiverheden verwijderd, de poriën gezuiverd en oneffenheden geëgaliseerd en wordt de effectiviteit van de dagelijkse Cenzaa producten geoptimaliseerd. Wilt u een alternatief voor het “mechanische” scrubben met een korrel? Gebruik dan de Illuminating Masq met hydroxyzuren die een enzymmatige werking heeft.

Stap 3: Complex serum

Een complex of serum is een dunne, super geconcentreerde fluid en is “de levensverzekering voor een mooie huid”. Dankzij de speciale PCN2® formule van cosmeceuticals wordt het complex sneller en dieper naar alle huidlagen getransporteerd. Het is de meest krachtige dosis van werkstoffen die de huid maximaal verbeteren, slechts enkele druppels zijn voldoende. Complexen van Cenzaa zijn er om de huid op te peppen, lichter te maken of om te beschermen.

Stap 4: 24 uurs creme

Een crème gebruikt u om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, te hydrateren, te voeden of te verbeteren. De professionele Cenzaa crèmes zijn zeer hoog geformuleerd met revolutionaire PCN2®-werkstoffen en zijn gericht op structurele huidverbetering. Alle Cenzaa 24H crèmes bieden door de hoge dosering antioxidanten, het hele jaar door bescherming tegen UV-stralen, vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.

Stap 5: Masker

Cenzaa maskers zijn vitaminecocktails voor de huid. Elk Cenzaa masker zorgt voor de extra oppepper die uw huid nodig heeft. Het is uw EHBO-product bij veranderende weersomstandigheden, stress en weinig slaap. De huid wordt tijdelijk afgesloten waardoor het ervoor zorgt dat vocht en warmte worden vastgehouden waardoor afvalstoffen beter worden verwijdert. Net als bij sporten is regelmatig gebruiken van een masker de absolute garantie voor huidverbetering.

Stap 6: Huidbescherming

Er wordt wel gezegd dat 90% van de verouderingsproblemen van de huid veroorzaakt wordt door de zon. Maak er een gewoonte van om uw huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra filter, zoals de Facial Protection. De Cenzaa crèmes en BB creams zijn allemaal voorzien van een natuurlijk filter. Ook in de winter (ook als het bewolkt is!) is het belangrijk uw huid te beschermen tegen straling. De Cenzaa Facial Protection is verkrijgbaar met een SPF 15, 25 of 50.

bottom of page