top of page

Hi Beauty :)

Ik kijk er naar uit om je te zien bij mij in de salon!

 

Mooie wimpers, wie wilt dat nou niet? 😉
Al jaren heb ik mij gespecialiseerd in het zetten van wimperextentions en ik kan je hoge kwaliteit garanderen!

Je eerste afspraak…
Op de Hoofdstraat 107 zit mijn salon gevestigd. Je kan hier gratis parkeren op het pad ernaast en dan kan je bij de voordeur naar binnen.

Bij aankomst hebben we een korte intake van ongeveer 10 minuten. Hierbij kan je laten zien wat je mooi vind en kan ik de verschillende soorten wimpers aan je laten zien. Ik maak speciaal voor jou een  look die helemaal bij jouw oog vorm en wensen past. Wimpers kunnen heel veel doen met je gezicht en we willen daar natuurlijk het beste uit halen! Hou je van  een hele natuurlijke look of juist een mooie volle look? Wil je en sterke krul, een natuurlijke krul of een speciale krul waar we een strakke cat eye look mee kunnen maken? Of wil je je wimpers verlengen of mogen ze even lang zijn als je eigen wimpers? Dit zijn allemaal dingen die wij gaan bespreken voordat ik de wimpers bij je ga zetten. Zo ben je er 100% zeker van dat de look die we gaan zetten helemaal bij jou past!

Ook is het voor mij heel belangrijk dat we extentions plaatsen die niet schadelijk zijn voor de natuurlijke wimpers.

Ik plaats nooit extentions die te zwaar kunnen zijn voor de natuurlijke wimpers.

Bij de wimper behandelingen plaats ik extentions op de boven wimpers en daarbij plak ik de onderste wimpers af met speciale pads zodat het zo comfortabel mogelijk zit. Ook heb ik heerlijke stoelverwarming zodat je echt even een moment kan ontspannen!
Afhankelijk van de hoeveelheid wimpers die jij hebt ben ik ongeveer 1,5 tot 2 uur bezig met het plaatsen van een nieuwe set. Je hebt op ieder oog gemiddeld 80 tot 120 natuurlijke wimpers en op al deze wimpers gaan we dus ook extentions plaatsen. Een nieuwe set duurt langer omdat ik op 100% van de wimpers nieuwe extentions moet plaatsen. Een opvullen duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten.

We sluiten de behandeling af met wat nazorg tips zodat je precies weet hoe je zo goed mogelijk met de extentions om moet gaan.

Vervolg behandelingen
Een nieuwe set extentions bouwen we natuurlijk op vanuit het niets. Dit kan je dan gaan bijhouden zodat je altijd die mooie look blijft houden.
De natuurlijke wimpers vernieuwen zichzelf elke 6 tot 9 weken helemaal, dit is een natuurlijk proces waar we ons normaal gesproken niet bewust van zijn. Omdat we de extentions op de natuurlijke wimpers bevestigen vallen die natuurlijk ook uit op het moment dat de natuurlijke wimpers uitvallen. Dit gaat geleidelijk dus het is normaal dat er dagelijks 5 wimpers uitvallen.
Het verschilt heel erg per persoon maar de opvullen worden tussen de 2 en de 4 weken  ingepland na het plaatsen van een nieuwe set. Gemiddeld is dat 3 weken. Ben jij wat jonger? Dan kan het zijn dat de natuurlijke wimpers sneller vernieuwen waardoor het uitval proces ook wat sneller kan gaan. Vaak raad ik aan om de eerste opvulling na 2 weken te doen zodat we goed kunnen kijken wat voor jou het beste werkt!
Bij een opvulling haal in de uitgegroeide wimpers weg en plaats ik daar nieuwe voor in de plaats en plaats ik extentions op de nieuw bijgegroeide natuurlijke wimpers.

Er zijn twee soorten wimperextentions: One by one & Russian Volume. Lees hieronder meer over de verschillen en kijk wat het beste bij jou past!

Russian Volume

Deze behandeling is perfect geschikt als je de extentions iets voller of eventueel langer wilt als je natuurlijke wimpers. Veel klanten denken vaak dat dit de grote zwarte plaketen boven de ogen zijn maar dat is zeker niet waar! Ik heb me gespecialiseerd in het creëren van een zo natuurlijk mogelijke look die er toch mooi vol uit ziet. Het laat de ogen echt stralen!


Ik kan 2D tot 6D extentions plaatsen op de natuurlijke wimpers. Dit houdt in dat ik een waaier plaats van 2 tot 6 extentions per natuurlijke wimper. Deze extentions zijn echt super dun zodat ze niet te zwaar worden voor de natuurlijke wimpers. De look maak ik natuurlijk helemaal op maat naar jouw wensen!

Als je denkt dat de Russian volume het beste bij je past kan je op de knop hieronder klikken en kan je bij wimpers de nieuwe set Russian Volume inplannen. Let op onder de categorie "Wimpers" staan nog extra’s die je bij een afspraak kan inplannen zoals het shapen van de wenkbrauwen zodat de look helemaal compleet is. De Extra's zijn met een kleine korting in vergelijking met wanneer je deze afspraken los inplant.

one by one.jpg
russian volume.jpg

One by One

Deze behandeling is perfect als je echt van een hele natuurlijke look houdt. Met one by one wimperextentions kan ik de wimpers verlengen en een andere krul geven. Het word niet voller dan de natuurlijke wimpers waardoor het heel natuurlijk staat. Je krijgt hier wel een mooie open blik van!

Per natuurlijke wimper plaats ik één extention. Deze extentions zijn iets dikker dan de volume extentions zodat het evengoed iets voller lijkt.

Als je denkt dat de one by one extentions het beste bij je passen kan je op de knop hieronder klikken en kan je bij wimpers de nieuwe set One by One inplannen. Let op onder de categorie "Wimpers" staan nog extra’s die je bij een afspraak kan inplannen zoals het shapen van de wenkbrauwen zodat de look helemaal compleet is. De Extra's zijn met een kleine korting in vergelijking met wanneer je deze afspraken los inplant.

bottom of page